Malzemeler :
Bir paket milföy hamuru
Üç su bardağı süt
Dört çorba kaşığı un
Bir su bardağı tozşeker
Bir paket vanilya
Bir yumurta sarısı
Bir çorba kaşığı tereyağı
Damla çikolata yumuşak şeker
File badem
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı:
Kreması için üç su bardağı süt, un, toz şeker, vanilya, yumurta sarısı ve tereyağı konularak karıştırılarak pişirilir. Diğer taraftan milföy hamurlarına şekil verilir. Milföyden bıçak yardımıyla damla şeklinde kesilir. Artan kenar kısmından da kulakları kesilerek fırında pişmesini bekleyin. Pişen milföy hamurlarının orta kısmına kremadan konulur sonra üzeri krema ile kapatın. Daha sonra her yerini hindistan cevizine bulayıp buzdolabında bir iki saat dinlendirdikten sonra servis yapın. Afiyet olsun.