@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Öncelikle senin imzanı taşıyan projeyi ben kedi adıma takip ediyorum ve gelişim seyrini merak ediyorum. IRC için başlığı altında; IRC'e yarar sağlayacak bir proje olduğunu belirtmediğim içinde üzüntü duyuyorum ve buradan emeklerin adın senden özür diliyorum. Bu başlığı açmadan önce SeRDaR406 imzalı "Syrix Jooi!" projesini görmemiştim. Gördükten sonra yorumlarda belirttim zaten gereken desteği vermeliyiz diye. SeRDaR406 sağolsun beni dinledi kafama göre proje hakkında birşeyler söyledim, ileride bu projenin kullanıcısı olarak. Başlığı açan olarak günah keçisi olmak istemiyorum , keşke elimden gelse, bende anlasam da @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bu projenin içinde var olsam. Ama ben üstüme düşen görevi yapıp IRCforumlari kullanıcılarının destek vermesi için link verdim. Çok gariptir Facebook'da 13 kişi takip ediyor. Bence biz kullanıcılar olarak projeyi tanımak, yapımından sonuna kadar takip etmek elimizden geldiğince reklamını yapmak ne bileyim cod yazarlarına kullanıcılar olarak nasıl rahat edeceğimizi beyan etmek vs. vs. gibi işler ile destek verebiliriz. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Dediğim gibi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senden bir kez daha özür diliyorum ama büyük içtenlik ile söylüyorum ki projeni takip ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.