Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2012, 10:13   #1
Çevrimdışı
PassioN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dört yaşında kalpten öldü




Antalya'da günübirlik tekne gezisine çıkan Alman Zoch ailesi akşam saatlerinde hayatlarının en kötü gününü yaşadı.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ailenin 4 yaşındaki çocuğu Katrina Zoch aniden kasıldı. Teknede yapılan ilk müdahalenin ardından kıyıya çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamadı.
KASILARAK NEFESİ KESİLDİ

Olay saat 17.00 sıralarında Kaleiçi'ndeki yat limanından çıkan günübirlik teknede meydana geldi. Türkiye'de bir ailenin yanına tatil için gelen Sergey Zoch, eşi Maria Zoch ve iki çocuğu gezinti için tekneye bindi. Geçen sene de bir anda kasıldıktan sonra kısa sürede kendine geldiği belirtilen Katrina Zoch babasının kucağındayken aniden fenalaştı. Kasılarak nefesi kesilen Katrina kıyıya çıkarılarak ambulansa haber verildi. Ambulans yaklaşana kadar babasının kucağında Cumhuriyet Meydanı'ndaki çay bahçelerinin yakınına kadar getirilen Katrina'ya ilk müdahale 112 ambulansında yapıldı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Katrina, doktorların yaklaşık 1 saatlik müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
4 YAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuklarının hayatını kaybettiğini öğrenen Alman aile yıkıldı. Kızını hastaneye getiren ambulansın köşesine oturarak uzun süre ağlayan anneyi eşi teselli etmeye çalıştı. Doktorlar, çocuğun kalp krizi sonucu öldüğünü söyledi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver