27 Haziran 2012, 22:32
|
#12 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Envy'i Nasıl Bilirsin?
| Pir Nickli Üyeden Alıntı
|
Bilmiyorum ama yakında öğreneceğim.
| Teşekkürler sayın Pir. Merhaba yoldaş Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Bu sınav ikimiz için de bir dönüm noktası olur umarım, ikimize de başarılar canım
| Ein Nickli Üyeden Alıntı
| Kendisiyle bir kez konuşabilme fırsatı yakaladım. Seviyeli, saygılı ve duygusal biri. Avatar seçimleri ciddi derecede güzel. Özel bir kişiliği olduğunu düşünüyorum.. Sevgi ve saygılar ile efenim -) | Merhaba sevgili Ein O konuşma fırsatındaki ruh halimden ötürü ne de sessiz kalmıştım, keşke daha çok konuşsaydım. O kadar kısa bir zaman diliminde bile beni güldürmeyi başarmıştın yazdıklarınla Çok teşekkürler yorumların için, sevgiler saygılar bayan.
| aSi Nickli Üyeden Alıntı
|
Hiç bir şekilde konusmadık, arkadaşla.
Ancak gözlemlerime göre, seviyeli ve saygılı biri. Fazla söze ne hacet, iyi biliriz vesselam.
| Teşekkürler efendim, saygılar.
| Nava Nickli Üyeden Alıntı
| Yeni tanıştık biz canımla, canım diyorum çünkü benimsedim. Sohbeti güzel, konuşmaları düşünceleri bana benziyor. (Ben zaten bana benzeyenleri severim hep.) eheh.  Her zaman yanında olabilecek ender dostlardan olabilir diyebilirim. Müzik zevkide güzeldir, söylemeden geçemeyeceğim. Pek iyi biliriz kendisini, öpüyorum güzel yüreğinden. | Canım benim, mavilerin kraliçesi Cesaret yanım Nasıl mutlu etti cümlelerin beni bilemezsin, çok teşekkürler canımsın. Kocaman öpüyorum, mavi kalman dileğiyle.
| Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
| Düsündüğümde gercekten icimi hos duygular kapliyor ama iste beceriksiz olduğum icin bu konularda kelimelere dokmek benim icin zor. Benim bir insana isinmam güctür, severim ama bu hissettiğim bambaska -birazdanaskimiilanedicekgibioldum- ;p Derya'yi tanidiğim icin gercekten cok mutluyum. Kalbinin güzelliğine hayran olduğum kisiliklerden. İcten, naif ve özel tavirlariyla bence herkesin de dikkatini cekiyor. Bir süredir görüsemedik ve gercekten gözlerim ariyor, özledim. | Sen mi beceriksizsin bayan, ne güzel anlatmışsın öyle. Pamuklara sarıp sarmalayasım geldi ehah. Ben de seni tanıdığım için çok mutluyum, çok sağol canım benim. Görüşemiyoruz bu aralar, en kısa zamanda görüşmek ümidiyle, özlüyorum ben de çokça mck.
| The Nickli Üyeden Alıntı
|
pek tanımıyorum ama forumda gördüğüm kadarıyla iyidir Envy ablam.
| Teşekkürler bayım ya da The abim. |
| |