|
muratt_aziz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
kodu şuan deniyorum bende teker teker sayı ları arttırıyor ki ikişer artırma ihtimali yok inc %veri mircte her kullanısta bir sayı arttır demektir
bende inc kullandım
verdiğimiz kodu isteğe göredir durdurmak istiyorsanız koda başına
#dur on
kodu buraya eklersiniz
#dur end
menu * {
Temizkod
.aç:enable #dur
.kapat:disable #dur
;sıfırlamak için ise
.sil:remove tmz.txt
}
yazmanız yeterli
isop # ile on @*:text: arasındaki fark nedir isreg diyorsun birde kısaca özetleyeyim yazdığını
@*:text: herhangi bir kanalda op ise yazıyazan demişsin buraya kadar
isreg kısmında ise hiçbir yetkiye sahip değilse kod çalışmaya devam etsin demişssin isreg demek yetkisis user demek cok mantıksız
her op için ayrı kayıt tutmuyor demişssin bukanıya nasıl vardın
%tnckhalis 34
%tnckburak 58
%tnckNaZo 1
%tnckCaN 33
BEN BUŞEKİLDE AYARLADIM ve benim mircimde buşekilde sonuc veriyor veriables kısmında muhtemelen en altta olmalı
ya bende bir sorun var ya sizlerde
|
isreg dememdeki amaç op kanalımda bulunan kimsede prefix yok onlar temiz dediklerinde kayıt altına alabilmek için
isreg olarak belirttim. Her op için ayrı kayıt tutmuyor dememdeki sebeb ise aşağıda göreceğin gibi Paradox nicki 5 kere temiz dedi fakat Sky nicki 3 kere demiş olmasına rağman ikisinide aynı gösteriyor.
Toplam Paradox 5 kere temizle raporu vermiştir.
Toplam Sky 5 kere temizle raporu vermiştir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Temizlemeyi ekledim ve uyguladım çalışmasında bir sıkıntı yok fakat temizlemiş görünsede kaldığı yerden devam ediyor. XX nicki 5 rapor verdiyse temizlediğimde 0 olması gerekirken hala 5 kalıyor.
* Removed 'D:\xx\xx\Zero\Yeni Klasör\tmz.txt'
-
Toplam Paradox 5 kere temizle raporu vermiştir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.