Cevap: Gözü açık düşLer
Bir sigara daha söndürdüm kalbime, acıya bağışıklık kazanmış bir kalp damarım var artık ! Övünebilirsin geride bıraktığın acizliğimle. Tanrıya dua'lar
ediyordum çekip gidişinden sonra, iyi olsun diyordum mutlu olsun. Nereden bilebilirdim bu kadar içten dualar edebildiğimi o kadar mutlu ve iyisinki
canımı sıkıyor bu boşvermişliğin. Tanrıya dua'larım zamanla değişti tabi, artık çıkmasın karşıma diyorum dua'larımda elimden bir kaza çıkabilir çünkü güzel
suratına. Unutulabilecek anılar bırakmamışsın bana unutamadıkca anlıyor insan ve soruyor kendine bu anıları bırakan kişi nasıl unutabiliyor ? Aklımdan geçen
cevaplar pek hoşuna gitmeyecek, gitmesinde zaten hoşuna gidecek şeyler yazdığımda ödülümü avuçlarımdaki boşluk olarak aldım ben, aldım ve kabul ettim.
Fahiş fiyatla satılan bir ruhun olduğunu düşündürüyor bu vurdumduymazlığın, yada edepsizliğin 'e' sini mi eklemeliyim Fahiş fiyatına ? Aşkına adadığım
yıllarımı geri istemiyorum yanlış anla beni ! Ben islamın şartına uyup adak adamıştım zaten sana.. İsteğim sadece ilk bakışını ver bana, kalbimin buz
dağlarını eriten termometre patlatan sıcaklığı, ha veremiyorsan eğer gözlerini çıkart koy ortaya bak bana şikayetcimiyim ?
Ben seni göz bebeklerimde büyüttüm, tohumlarını göz yaşımla suladım ve sen o kadar hainsin ki şimdi gözlerime batıyor dalların. Çok severdin ya güya
gözlerimi ! Şimdi nedir bu nankör havaların ? Ne olur yanlış anla beni ! Kör olmak değil beni öldüren, seni görememek.. |