Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2012, 15:07   #1
Çevrimdışı
Liaaa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Glutensiz Şekerpare




Malzemeler

- 125 Gr Tereyağ Yada Margarin
- 1 Yumurta
- 1 Kaşık Pudra Şekeri
- 2 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi
- 2 Yemek Kaşığı Mısır İrmiği
- Yarım Paket Vanilya
- Yarım Paket Kabartma Tozu.
- Aldığı Kadar Mısırunu

Şerbeti İçin

- 1 Bardak Şeker
- 1,5 Bardak Su

Yapılışı

Öncelikle Şerbetini Yapıp Soğumaya Bırakıyoruz.Margarin, Pudra Şekeri , Yumurtayı Karıştırıyoruz.Sonra Diğer Malzemeleri Ve En Son Mısırununu Ekliyoruz.
Mısırununu Yavaş Yavaş Ekliyoruz. Hamurumuz Kurabiye Hamuru Kıvamını Alana Dek.Hamurumuzdan Ceviz Büyüklüğünde Parçalar Kopararak Borcama Diziyoruz.
Üzerlerini Fındık Veya Fıstık İle Süsleyebiliriz. Fırında Kızarana Kadar Pişiriyoruz.Fırından Çıkan Şekerparemizin İlk Sıcaklığı Çıktıktan Sonra Soğumuş Şerbetimizi Döküyoruz.

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet