Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2012, 20:55   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Otopsi Sırasında Acıdan Uyandı !




Otopsi Sırasında Acıdan Uyandı !
Venezüella'da trafik kazasında öldüğü sanılan bir kişi morgdaki otopsi sırasında canı yanınca uyandı.

33 yaşındaki Carlos Camejo geçirdiği trafik kazasında öldüğü sonucuna varan görevliler tarafından morga kaldırıldı. Morg görevlileri Camejo'nun üzerinde otopsi yapmaya başladı ancak kanama başlayınca bir şeylerin ters gittiğinin farkına vardı çünkü öldüğünü sandıkları Camejo gözlerini açtı. Görevliler bunun üzerine Camejo'nun yüzünde açtıkları yeri derhal dikmeye çalıştı.

Öldüğü sanılan Camejo da yerel El Universal gazetesine yaptığı açıklamada "Uyandım çünkü duyduğum acı dayanılmazdı" dedi.

Camejo'nun yas tutan eşi ise kocasını kimliğini teyit etmek için gittiği morgda koridorda sedye üzerinde yatar vaziyette ve hayatta buldu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan