Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
- 80 Gr Bezelye
- 4 Adet Enginar
- 1 Adet Havuç
- 1 Adet Kesme Şeker
- 1 Adet Kuru Soğan
- 1 Yemek kaşığı Limonun Suyu
- 1 Adet Patates
- 1 Diş Sarımsak
- 250 ml Su
- 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Dere Otu, Karabiber, Tuz
Hazırlanışı
Soğan ve sarmısağı soyup küçük küpler halinde doğrayın. Sebzeleri temizleyip soyun. Patates ve havucu küçük küpler halinde kesin. NutriCook tenceresine zeytinyağını koyun, ısınınca soğan ve sarımsakları ilave edip pembeleşinceye kadar kavurun. Havuç, patates ve bezelyeyi ekleyip kavurmaya devam edin. Enginarları bütün olarak tencereye ilave edin. Limon suyu, su, tuz, karabiber ve şeker ekleyip NutriCook’un kapağını kapatın. Akıllı kontrol saatini 6 dakikaya ayarlayın. 2. programı seçin. Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur. İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin. Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar.