17 Temmuz 2012, 08:49
|
#2 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Ruhum mutlu senelere * Ein *
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ruhum, o kadar güzel şeyler yazmışsın ki, cümle bulup karşılayamıyorum.. Sana neden ruhum dediğimi biliyor musun? Çünkü senle biz aynıyız. Yaşantılarım, ailelerimiz, hissettiklerimiz. O kadar benziyoruz ki birbirimize, ruhumun tek eşi sen olabilirsin.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben de seni çooookcaa seviyorum balııım. ve bütün hisler, bilmukabele. Daha da uzun yazacağım ama, göze geliriz alimallah.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kısadannot: Kıskanman hoşuma gitti, ehuhu. ,)) Bu arada uyanmak belki güzel değil ama, senin sesinle uyanmak başka bir şey. Öptüm canından:* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Teşekkür ederim canım benim, sen de öyle.. :* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Sen az söyle, ben hep çok anlarım kardeşim. Teşekkürler talum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Canım benim, teşekkür ederim:** @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; sizlere de teşekkür ederim. Önemli not: Doğum günüm ayın 19'unda aslında ama, hangi gün kutladığınızın bir önemi yok. İki gün için Aylinciğimi kıramam, eheh. |
|
| |