Merhaba. Kullanmakta olduğum Flood koruması aşağıda ki üzeredir. Kendimce
nick/ident/ip muaf ekledim fakat yanlışlık var mı? Flood sonrası
.temizle kodu devreye girmiyor. Zline yerine akill eklemek istiyorum.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1@:text:*:#: {
if $me !isop $chan { halt } | if $nick isop $chan { halt }
if ($nick isop #) || ($istok(#admin #op #yönetim #help #kontrol #bilgi #operhelp #bulsende #oyun #bulmaca #yarisma #eglence,#,32)) return
if ($istok(Oyuncu SoruBotu Radyo Bulmaca Bulsende Koruma Eglence Yarisma Fantasy Kelime Yarisma,$nick,32)) { halt }
if (*!*@*.sunucu.com iswm $fulladdress) { halt }
if (*!*@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].sunucu.com iswm $fulladdress) { halt }
if (*!*Root@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].sunucu.com iswm $fulladdress) { halt }
if (*!*Admin@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].sunucucom iswm $fulladdress) { halt }
if (*!*X@
.timer 1 1 unset %floodkont! [ $+ [ $nick ] ]
inc %floodkont! [ $+ [ $nick ] ]
if (%floodkont! [ $+ [ $nick ] ] == 8) { .samode $chan +b $nick | .samode # +b $wildsite | .zline $nick Flood yapmak yasak! | .temizle }
}
}
on 1@:text:*:#: {
if ($nick !isop $chan) { halt } | if $nick isop $chan { halt }
if ($nick isop #) || ($istok(#admin #op #yönetim #help #kontrol #bilgi #operhelp #bulsende #oyun #bulmaca #yarisma #eglence,#,32)) return
if ($istok(Oyuncu SoruBotu Radyo Bulmaca Bulsende Koruma Eglence Yarisma Fantasy Kelime Yarisma,$nick,32)) { halt } }
if (*!*@*.sunucu.com iswm $fulladdress) { halt }
if (*!*@
if (*!*Root@
if (*!*Admin@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].sunucucom iswm $fulladdress) { halt }
if (*!*X@
if (%>reps_ [ $+ [ $nick ] ] == $1- ) { inc %>repsa_ [ $+ [ $nick ] ] }
if (%>reps_ [ $+ [ $nick ] ] == $null) { set -u10 %>reps_ [ $+ [ $nick ] ] $1- | inc -u10 %>repsa_ [ $+ [ $nick ] ] }
if (%>repsa_ [ $+ [ $nick ] ] == 7) {
ban -u900 $chan $nick 2
.samode # +b $nick
.samode # +b $wildsite
.kick $nick %flood
.zline $nick Flood yapmak yasak!
.temizle
unset %*_ [ $+ [ $nick ] ] | goto end
}
}
}