|
ChatMan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
GhoSt un dediği de gayet mantıklı ama editleyecek kişi bu ekleyeceğin kodu görüp kaldırmazsa tabi.
Şimdilik aklıma gelen çözüm şudur;
Kodları text olarak değilde exe olarak ekle.Benim kendi kullandığım mircde o şekilde.
Bu exe dosyaları ancak mircde remotede açılıyor kalsörden girip açamıyorsun.Sonra da reshack ile remoteyi kaldır mircden.
Denemiştim o şekilde işe yaramıştı. mirc.exe değiştirince de çalışmıyordu.
|
yani uzantisi exe olsa bilie yapcagi sey basit uzanti exe ise txt cevir editle tekrar exe yap zor bisi degilki ..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:49 -->-> Daha önceki mesaj 01:47 --
|
GhoSt Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şöyle yaparsın benim düşüncem.
Mesala deneme.txt $crc degerini alırsın Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! //echo -a $crc(deneme.txt) Yaparak alırsın gelen deger 8 haneli random rakam/sayı'dır.
onu /set %deger DEGER şeklinde kayıt ettir.
sonra; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:start:{ if $crc(deneme.txt) != %deger{ komut } } Şeklinde ekle, egerki mirc acildiginda deneme.txt crc degeri %deger'e eşit degilse belirlediginiz komutları uygular.
|
parodn rakami nerden aliyor yani sonucta oraya dokunmaz sadece domain ismi yazan yerleri degistir is biti aslinda sole bisi ola bilirmi
resmin adi ali domain adi ali.com ali.com heryerde degisti ali resmini degismedigi icin mirc kendini imha etse
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.