Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ağustos 2012, 03:06   #16
Esra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 88.Hafta Çok Bilmiş *aSk*

yoSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1- Hedeflerin varmı, var sa nelerdir?
2-Yaşamındaki en büyük önceliğin nedir?
3-Bir insanda seni çeken ve iten özellikler nelerdir?
4-Aşk kelebeği olup uçmak mı , yoksa ateş böceği olup etrafı yakıp , kavurmak mı isterdin?

1- Hedeflerim vardi da guzellik salonu acip isletmekti ileride ama artik o isi yapmak istemiyorum :p en iyisi kisa yoldan ben evleneyim cocugum olsun cocuk buyuteyim mutlu olayim hedeflerim arasinda :p genc yasta evlenmek kisacasi.

2- Aile ve Saygi

3- Bir insanda ilk once konusma tarzina bakarim cok yilisik laubali hareketlerden nefret ederim. 40 yillik dostu gibi davranip herseyini anlatan insandan korkarim ve cok konusan insani sevmem itici gelir bana hep korkutur cok konusanlar ve genelde bos konusur o kisiler.
Beni ceken ise : Guler yuzlu icten ve samimi olmasi. Yalansiz dolansiz her insani severim. Cunku gerek sanal gerek normal hayatimda bir cok arkadasimin ufakta olsa yalanlarini hep yakalamisimdir ve bu yuzden de sogumus olup iliskimi kesmisimdir.

4-Ates bocegi olmak isterdim Yakip kavurmak tam benlik .p

Stafff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ufak bisi seni mutlu edermi ?

- Pek gulen biri degilim normalde yani kolay kolay mutlu olamiyorum. Zaten cevremde ve sulalemde " Mutsuz " olarak nitelendiriyor herkes. Bir turlu mutlu edemiyor kimse (: Annem de bu yonumden cok rahatsiz herseyi yapar eder ama bir turlu mutlu edemez. Kisacasi zor mutlu oluyorum. Ufak tefek mutluluklar beni sarmiyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan