18 Ağustos 2012, 23:50
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Diyaloglar
-bana [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] getiri misin -tamam -gelirken [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerimi de getir -tamam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya -Ha bir de kulaklığımı da getirsen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zahmet -Seni oraya götürsem,daha karlı olmaz mı? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) kiz isteme merasimi: kiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si: oglumuz ne işle meşgul? oglan: hiic.. koltugun kenariyla oynuyorum.. kiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. kopardin mi orayi? oglan: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sam gelicek ama.. kiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]maya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] et evladim.. kiz miz yok [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]... Bir gün Bayburt'a senfoni orkestrası gelir. Tüm Bayburt [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı bu konseri izlemek için davetlidir. Konseri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eden Bayburtlular salonu hınca hınç doldurur. Konser sonunda bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ci, Bayburtlu bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]daşa senfoni konserini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bulduğunu sorar. Bayburtlu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] verir: - Valla beğim, Bayburt Bayburt olalı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görmedi.. Zekeriya Beyaz hoca, Hulki Cevizoğlu'nun programına katılır. Z.B. - Evet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]n ceviz kabuğu Türkiye öyle bir... H.C. - Cevizkabuğu diil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cevizoğlu Z.B. - Konuyu saptırmayalım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuyu saptırmayalım:-} hasta elinde hapla (bildiğimiz hap [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bişey değil) gelir,, hasta-hocam ben bunun nası kullanacağimi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. doktor-nası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? yutacaksın.. hasta-agızdan mı? doktor-! ! ! ? ? ? ? -sana bi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]m var..aynı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]den ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]dan olup aynı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]n ama ikiz de olmayan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lara ne denir? -hım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denir.. -üçüz deseydin bende hayır dördüz diycektim gülecektik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. -ok ok üçüz denir.. beşiktaş maçında ilk golden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -baba:gördünmü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı? -kız(fb) :görmedim her taraf [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]... |
| |