Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2012, 22:50   #8
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Meb saçmalığı

Konunun içerigini tamamiyle okumadım ama diyecegim şu eger o kadar madde içerisinde çocuklara yabancı dil ögretme ve ögreticileri tarafından yetenekleri belirlenip o şekilde eğitim görmelerini saglama yoksa bu maddelerin hepsi boşa. Egitim sistemimiz gereksiz şeylerle dolu, ögretmenlerin bi çogu neyi nasıl yapacagını bilmiyor. Şu durumda her okula en azından 1 tane cocuk gelişim uzmanı şart. Cocukların zeka seviyesinden, hobilerine kadar her şeyi takip edip ona göre program hazırlayacak kişiler gerek. Bakıyorsun sözde her hoca ezber karşıtı ama her cocuk ezberci, böyle olunca başarı gelmiyor, görsel zekaya sahip bi cocuga işitsel olarak istersen 1000 saat ders anlat anlayacagı şey sınırlıdır, bütün bunları göz önüne alıp yeni bir program geliştirmek lazım. Bahsedilen caglar tam cocugun gelişmeye en yatkın oldugu çaglardır, bu dönemlerde cocuklar neyi nasıl ögrenirse ölene kadar bu devam eder o yuzden ezberci değil anlamaya ve yorumlamaya ve hatta okumaya yönelik bir sistemimiz olması gerek

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan