29 Ağustos 2012, 23:12
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nava'yı Nasıl Bilirsiniz?
Şu konuyu tesadüfen gördüm, görmeden yazmadan gitseydim gözüm açık gidermişim öteki taraflara. Öhöm.. Biz tanışalı da 3 yıl olmuştur, belki daha fazla ama daha az olması mümkün değil gibi geliyor. Aslında önemli olan tanışılan zaman değil, paylaşılan zamandır, heh yine bir laf ettim. Baştan söyleyeyim, Melis alıngandır. Ama eften püften her şeye alınanlardan değil, o küçük gibi görünen kocaman mavi kalbine '' yanlışlıkla '' sığdırdığı insanlar yüzünden alıngandır. Melis kırılgandır. Karşısındaki insana verdiği güvenin aynısını onda aradığı için kırılır. Melis melankolik gibi gözüken minik, cıvıl cıvıl bir mavi kadındır. Yaşadıkları şeyleri yazarken, kaç insan güle oynaya yazar ki? Yüreğine batırdıktan sonra eline aldığı kalemle, kaç insan mutluluklarını yazabilir? O da yazmıyor işte, sonra Melis mutsuzdur, diyorlar. O diyenlerin çoğu da, aslında onun mutsuzluğuna sebep olanlardır ya, hala yüzleri var konuşmaya ne yazık ki. Melis dosttan da kazık yer, aşktan da. Bunu kendine itiraf edebilen nadir insanlardandır. Bazen üzüleceği bile bile yapmaması gereken şeyleri yapar ve anlaşılacağı üzere üzülür. Öldürmeyen acı güçlendiriyorsa eğer, bir Melis'i güçlendirmiştir, bir de beni. Olabilir mi? Olabilir. Sonra onunla konuşmak, en sevdiğiniz filmi defalarca izlemek gibidir ya da baş ucunuzdaki kitabın en güzel satırını defalarca okumak gibidir. ( Güzel laflar ediyom ben ya ). Olumsuz bir yönünü de söyleyeyim iş konuşmaya geldi madem, Melis zor arkadaş olur belki ama çabuk güvenir ve güvendiği insana da bazen içini çok çabuk döker ve zararlı çıkar. İzmir'de yaşamasına rağmen güvendiği dağlara hep kar yağmıştır bu hatunun, istisnalar da var elbette. ( İzmirliler kara hasret, Melis kara doydu dostlar! ) Ee sonra, - Melis yazar.
- Melis okur.
- Melis dinler.
- Melis konuşur.
- Melis paylaşır.
- Melis dertleşir.
- Melis durgun suların altındaki hırçın dalgalar gibidir bazen.
- Melis gülmeyi daha çok sevmesine rağmen, ağlayandır kimi zaman.
- Melis hiç olmadık zamanlarda yüzünüzü güldüren bir arkadaş, mutsuz olduğunuzu anladığında da kılık değiştirip psikolog olan dosttur.
- Melis kısa bir süreliğine kaybettiğim ama sonra daha çok kazandığım bir insandır.
- Melis hayal kurmayı sever, ama ben hayallerinin peşinden koştuğunda onu daha çok severim.
- Melis arada bir kararsızlıklar yaşasa da, hayatındaki bütün fazlalıkları çıkardığında ortaya kararlı bir kadın çıkacağının da farkında!
Ve Melis, diyorum ki ben bu kadar yazdım, sen de üşenmeyip okuyacaksın, manyak mısın kızım sen? Evet o bir manyak. Her neyse efenim, uzun lafın kısası, demem o ki bayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vaner; '' Seni seveni değil, sadece sevdiklerini hayatında tut; çünkü ötekiler senin her zaman arkandayız derler, iş çevirmek için arkada durmalarını gerektiğini bilirler. '' Okumayı seviyorsun madem, oku dur. Bu da Melo'dan sana kopanlar olsun. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile olan dostluğundaki masumiyeti hiç kaybetme olur mu? Angara'dan bir dost.. Sevgiler!
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |