|
Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben bu ülkeye vatandaşlık için başvuruda bulunacağım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Gördüğün gibi kusursuz Türkçem ve 3 ayrı lensi olan suikast gözlüklerimle kabul edilmemem olanaksız. Saçlarım seyrek olduğu için kısa tutuyor ve kendim kesiyorum. Böylelikle daha bir psikopat görünüme sahip oluyorum. Gamzelerimi sakallarımla kamufle ettim. Bu ülkeden kendini bana beğendirebilen ilk kız, bütün dövmelerimi görebilme şansı elde edecek!
|
-
İnan bana dövmelerini görmek için şu an bütün kızlar kuyrukta artistcağzım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Önce sen bir avatarlık için pozlar sergile sonra zaten bu ülkede populariten oldukça artaçak. .
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tesekkur aşkım.
huh
Oldukça etkileyici bir başlığa sahip olduğum için kimse cesaret edemiyor olabilir.
(Havalıyım , takıntılıyım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.) oke bb :P
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:01 -->-> Daha önceki mesaj 00:26 --
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]