06 Eylül 2012, 18:08
|
#1 |
| Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Etli Kuru Sebzeler
Malzemeler
2 Bardak kuru sebzeler sebze (Baklagiller)
500 Gr.kuşbaşı et (Koyun,süt danası)
2 Soğan
2 Kaşık yağ
2-3 Domates veya 1 Kaşık salça
Tuz
Etli Kuru Sebzeler tarifi
Baklagiller akşamdan ayıklanıp yıkanır.Bol su ile ıslatılır.
Ertesi gün yarı pişmiş haşlanır.(Mercimek haşlanmaz)
İnce doğranmış soğan ve et yağ ile kavrulur.Soyulmuş ve doğranmış domates veya salça konup karıştırılır.
Su konup pişirilir.(2 bardak su)
Süzülmüş kuru sebzeler ile üzerini geçmeyecek kadar su ilave edilip pişirilir.
Ateşten alınmadan 5-10 dakika önce tuz atılır.
__________________ 𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα vє
αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum .. |
|
| |