Her sabahki gibi kraliçenin çok işi var. Biraz sevgi isteyen prenses uçağını alıp Sevgi Kraliçesi'ni aramaya çıkıyor.
Prenses Pastalar Kraliçesi'ni Oyuncaklar Kraliçesi'ni Kediler Kraliçesi'ni Çiçekler Kraliçesi'ni Gece Kraliçesi'ni buluyor ve onlarla birlikte çok eğleniyor. Peki ama bu Sevgi Kraliçesi nerelerde?
Kimi çocuk annesinden iş ya da okul saatlerinde ayrı kalır kimisi ise türlü nedenlerle daha uzun süren ayrılıklar yaşar. Bu sırada başka yetişkinler çocuğun bakımı ve eğitimi ile ilgilenir çocuk ise annesinden ayrı bir ortamda gelişimini sürdürür.
Kristien Aertssen evlat edindiği kızına adadığı bu eğlenceli ve duygulu kitapta çocuk annesinden bağımsızlaşırken sevgi bağının hiç zayıflamadan sürdüğünü anlatıyor. Ne olursa olsun "Sevgi Kraliçesi" yine de anne!
(Tanıtım Bülteninden)
Kitap Ön Yüzü
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kitap Künyesi
Sevgi Kraliçesi - Kristien Aertssen
La Reine Des Bisous
Kır Çiçeği Yayınları
» Masal
Fiyatı : 1600 TL
Ağustos 2012 40 sayfa