|
CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Demokrasi, demokrasi, demokrasi... Ah o demokrasi...
Keşke birde demokrasi diyenler demokrasinin gerçek manasını bilseler!
Demokrasi dediğin şey, tek bir insanın peşinden gitmek değildir! Demokrasi dediğin şey, tapınmak değildir! Demokrasi dediğin şey; "İçerdekiler dışarı çıkmak istiyor öyleyse dışarda özgürlük var" demek değildir.
Demokrasi dediğin şey, biat etmemektir!
Ama biliyor musun sizlere kızmıyorum. Çünkü size öğretilen demokrasi diktatörün demokrasisi. Size öğretilen demokrasi Atatürk'e diktatör, Recep'e demokrat denmesini gerektiriyor. Size öğretilen demokrasi giydirilmiş bir kaftan!
Yıllar öncesinde basılmış kitaplar toplatılırdı, şimdi basılmamış kitaplar toplanıyor. Önceden belge diye kağıtlar toplanırdı. Şimdi düşünceler belge diye toplanıyor.
Yazacak çok şey var. Ama sizin demokrasinize uymaz!
|
tutturmuşsun bir demokrasi şarkısı sahnede tarkan gibi hareketler yapıyorsun. Demokrasi diye zırvalayan sizsiniz ben değilim. Yani siz tapınırken ala da adamlar şeytana biat edincemi sorun oluyor? Siz 4 kez üst üste cumhurbaşkanı seçilip, doğudaki insanları inim inim inleten hükümete sevgi besleyip yine o hükümet hülyalarına dalıyorken demokrat lider ilan ediyorsunuz da adam, askerlik yan gelip yatma yeri değil dedi diye adamı eleştirip diktatör diyorsunuz. Hemde kime? Bu milletin neredeyse hatta %50'sinin bu demek oluyor ki 37 milyon insanın 3.kez sadarat makamına getirdiği insana şeytana hizmet ediyor aman biat etmeyin diyorsunuz. Kendinize gelin! Bu millet başına kimi getireceğini iyi bilir, başına lider getiremediği zamanlarıda bilir. Bu yüzden gelip bana burda tarih ve siyaset dersi vermeye çalışma. 37 milyonun desteklediği adama ya saygı duyacaksın ya da çeneni kapatıp oturacaksın.37 milyon salak bir siz akıllısınız ya ne ala memleket. Siz 1931 yılından beri yalan yanlış bilgilerle doldurulan meb kitaplarıyla tarihinizi öğrenip gelip bana burda devrimcilik oynamayın.. Gelmişsin bana yasayla korunmaya calısan kişileri savunuyorsun. Neden kanunla korunuyor acaba? Neyse cok konusup yanlış anlaşılmak istemem.
Bu arada ben ne tayyipciyim ne kemalci.
Ben işini hakkıyla yapanların hakkını verenim! Yani ben milletim, millet! Bunun anlamını bilmiyorsanız 1931 yılından beri yayımlanan meb kitaplarına bakın belki anlamını bulursunuz.