Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2012, 01:00   #5
Lilith
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Alternatif maliyetlerim.

Sana çarpmak da bu kalbin kaderiymiş meğer, sana çarpıp durmak aniden, gidiyorken tüm hızıyla rüzgarın. Ellerim, dizlerim kan içinde ama yüzümde kocaman bir tebessüm. Ben de düşermişim yeniden aşka meğer…
Oysa ben onca sevda görmüştüm ve en çok ben yıkılmaz sanıyordum kendimi aşkın karşısında. Şimdi ne oldu?

Ben de düşermişim meğer bir balık gibi ağların ortasına, şimdi bütün bu çırpınışım boşuna ve hatta daha çok sarılıyor ipler boğazıma her çırpınışımda.

Ben ki; onca sevda görmüştüm şu hayatta, kanmaz, aldanmazdım ya; ben de düştüm işte aşk denilen o düşün tam ortasına….

Şimdi kim uyandıracak beni hepsine inanmadan? Kim tutacak kollarımdan ve hepsinin yalan olduğunu haykıracak yüzüme? Daha önemlisi, kim vazgeçirecek şimdi beni aşktan?

Bundan sonrası yolun belli ve insan bile bile idam sehpasına gider mi? Gidiyormuş demek ki!

Önce güzel günler geçireceğiz birlikte, gözlerini o ilk gördüğüm an hep yüreğimi böyle çarptıracak derinden. Sonra gittikçe yavaşlayacak ritmi, alışacağız…

Alışmak da keyifli çünkü can dayanmaz her seferinde kalp ağızda yaşamaya. Önce pijamalarla oturmayı, sonra ben makyajsız, sen tıraşsız dolaşmayı doğal karşılayacağız.

Bir gün kavga edeceğiz en hasından. Öyle naz için tartışmak falan değil, sağlam bir kavgaya tutuşacağız. Lades gibi çakılacak aklımıza her söz. Belki birkaç saat, belki birkaç gün küs kalacağız. Ardından güzel bir sevişmeyle işi tatlıya bağlayacağız.

Öyle sevişerek tatlıya bağlanan günler de bitecek sonra, işin kötüsü gün gelecek kavga bile etmeyeceğiz çünkü diğerleri gibi olacağız. Susan, konuşmayan, paylaşmayan…

Ve bir gün ömrün sonuna geleceğiz! Eteğimizde iki çocuk, geçmişimizde pişmanlık dolu bir hayat ve alışkanlıklarımızdan ayrılamadığımızı anlayıp susacağız yine.

Veya

Bir gün apansız ayrılacağız! Sen ya da ben anlayacağız birlikte yapamayacağımızı, havlu atacağız! Yeniden başka biri için çarpacak kalbimiz ve şu cümleyi bir yere yazacağız: Onca sevda görmüştüm oysa….

Veya

Birlikte geçireceğiz ömrü! Acı tatlı günlerimiz olacak heybemizde. Çok seveceğiz birbirimizi, aşktan, sevgililikten öte, hayat yoldaşı olacağız. Yaşlılıkta bile ufak tartışmalarımız olacak ama ilaçlarımızı alıp almadığımızı kontrol etmek için barışacağız. Birlikte yürüyüşler yapacağız ve bütün gençler bize özenip, bir gün bizim gibi olmak isteyecekler ve iyiyse kaderimiz el ele öleceğiz….

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan