15 Ekim 2012, 01:58
|
#55 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Mavinin Kûlleri
Bir Degisiklik Yapalim Bugun. Ne Yazdiysak Onu Direkt Paylasalim. Paylasalim ki Ziyan Olup Gitmesin. Yazarken Kiymet Bilmedik Belki Belkide Yazmak Bile Acittigi icindir.
Hani Okuyanlar Kiymet Bilir Belki Diyerek Oylece Paylasalim. Bugun'e Dair Yazilan Tum SOZLER. * Soyun, Goster Guzelligini. Soyun, Gunaha Boya Bizi
* Nasilsa Sevdanla Cehennem Yakindir Bana. O Halde Durma, Son Gunahlarin Adina Sêvis Benimle * Dudaklarinâ Gizlenen Nagmeler Adina, Opte Gecsin Yar/alarim ! * Sevmistim Seni YALANİM Yok. Sen Bir Kere Gittin ya, Artik Donsen Bile YARARİN Yok. * Nefes Aldigimiz Dogru Ama Yasadigimiz Anlamina Gelmez. * Sen Onu Bas Tacin Yaparsin, Oysa O Seni Ayak Bagi Gibi Gorur ve Cikarip Bir Koseye Atar. * Bir İnsan 4 Mevsim Soguk Olur mu ?
* Sakin Beni Kirdigini Dusunme. Cunku Ben Hicbir Zaman Bir Butun Olamadim ! * icime Kôk Saliyor Yalnizligin. Gunden Gune Buyuyor Oylece. * Aglayacaksan Eger, Gamzelerin Yap Beni! Akip Dur icime. Bir Damla Goz Yasin Ziyan Olmasin Bos Yere. * Basi Sonu Sen Gibi Bir Yolculuk Ask. Sen ilê Basladi, Sen ilê Bitti Gibi. * Benim En Guzel Beddua'm Olsa Gerek, Herseye Ragmen Mutluluklar Dilemek. * YoksundiyeAyirmadimSenliCumleleriHalaAptallarGibi BitisikYaziyorumSenilêBeni
* Matematiksel Acidan Dusunursek Eger; Bizden Geriye '0' Bile Kalmamisti. * Harikulade Cumleler Kullanmanin Anlâmi Yok. Ki Tum Cumlelerin Ayagi Titrer Sendeki Essizlik Karsisinda... * B'âl' Gibiydi Sevdan. * Bazi Kelimeler Ayri Yazilmali A y r i l i k Gibi. Bazilari da Bitisik Yazilmali Sen Gibi. * Guzel Yalanlarindan Bir tanesini Soyle Bana. Seni Seviyorum Gibi Mesela. * Cehennem Seninle Guzellesecek ise, Cenneti Diger Fanilere Birakabiliriz. / Ask'in DusKavuran Halleri \ * Sessizligi Seviyorum, Seni Hatirlatiyor.
__________________ Exy.. |
|
| |