19 Ekim 2012, 14:42
|
#74 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Düş'{üş}ler ~
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];
Göğsümde ince bir ağrısın, kalbimin; yüreğe dönüşmesini sağlayan bir ince noktasın, boynuma dolanan, asla görünmeyen o ince sicim sensin, artık yoksun, hissedebiliyorum bunu, gitmemiş olmayı diliyorsun, gitmemeni diliyorum ama artık ince bir yolsun ömrümde, seni kaybetmek istemedim tanıdığımdan beri, ruhum ruhuna işlendi sandım her düşüşümüzde, şimdi ince birer yarayız birbirimizde biz o kırılganlığımızı birbirimize hançer yapmışız, bilememişiz. hep varken, hiç yokmuşuz aslında. sana bunları ben artık yokum demek için yazıyorum ama göğsümdeki o ince zincir hep sensin, birbirimizi samimiyetsizlikle öldürmeyelim istiyorum. yabancılaşmamızı ve olmayışımızı birkaç kelimeyle birkaç telefon görüşmesiyle normalmiş gibi, yokmuş gibi göstermeyelim istiyorum. O yüzden sana bir veda bırakıyorum, ama belki sadece zamandır ihtiyacımız olan. Seni sevmeyi kendime saklıyorum ben hâlâ, sadece biraz ötede oynuyorum ben artık. Gökyüzümde ince bir martı kanadısın hâlâ, arka sokağında kapı ardlarına saklanan bir kediyim bense artık. Anlarsın bu kelimelerin altında yatan kırgınlığı, şefkâti ve mânâları bilirim, en iyi sen anlarsın beni hayatta. Belki huysuzluğumdan yine kendimi kırıyorum. Sen benim en güzel yaramsın.. Ben soluklanmak için durdum burada, Sen hayatımdaki en gerçekçi 'incelik'tin.. giz.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
| |