19 Ekim 2012, 15:22
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İzmir'de "yan baktı" kavgası
| gizemcik32 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Haklısın tabii kide, sadece okumak ile olmuyor, kendini gelistirmen şart.
Ama benim dedigim egitim zayyatı zaten bunu demek istiyor. Okulda okusan, okumasan egitimli olman şart. Bunu okula giderek mi yaparsın, gitmeyerek hayatı yaşayarak mı yaparsın kişinin kendisine kalmıs bir tercih.
Ama dedigim gibi.. Nasıl olursa olsun, egitimli olmak farkında olmadıgımızdan daha önemli.
Tessekür ederim.
| Eğitim çok önemli hayatta ama bu konularda aileden alınan eğitim daha önemli bence... Başımdan geçen bir şeyi anlatayım. İstanbulda avrupa yakasında okudum hergün karşıya gidip geliordum otobüsle. Yaşlı bir teyze bindi bende ayaktayım kimsede yer vermedi sağolsunlar. Ayakta dururken önümdeki insan kalkınca teyzeye dedim gel sen otur. Bir kız geldi bana dirsek attı teyzeyide ittirdi kendi oturdu şok oldum tabi : ) Sonra telefonla konuşmaya başladı anladım ki avukat telefonunu kapattı pardon dedim siz avukatmısınız evet dedi kartınızı alabilirmiyim dedim verdi. Dedim ki daha bir yaşlı teyzenin oturmasına müsade etmeyen siz insanların haklarını korumak için mi okudunuz? Kartımı nie aldınız dedi o zaman arada bakıp sizin gibi insanların var olduğunuda aklıma getirmek için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Otobüstekiler epeyce helal olsun falan dedi bende dedim sizde bir yaşlıya yer vermediniz sizde suçlusunuz. Elbet sizde yaşlanacaksınız o zaman ektiklerinizi görürüsünüz. Bu mübarek insanda okudu ne çok insanlık vasfı olmuş dimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
|
| |