Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MALZEMELER
•320 gram fusilli makarna (Veya isteğe göre başka bir makarna)
•200 gram konserve uskumru filetosu (Veya sardalye)
•200 gram domates
•Maydanoz
•Sarımsak
•Zeytinyağı
•Tuz
HAZIRLANIŞI
•Makarna için suyu kaynatın. Ayrı biryerde domatesleri konkase doğrayın. 2 çorba kaşığı zeytinyağını ve ezdiğiniz sarımsağı tavada soteleyip domatesleri ekledikten sonra 5-6 dakika soteleyin.Uskumru veya sardalye filetolarını konserveden çıkartıp yağını süzdükten sonra tatlandırmak için domatesleri sotelediğiniz tavaya ekleyin.
•Kaynayan suya tuz ekleyip makarnayı al dente şeklinde haşlayın. Tavadaki sosa maydanozu ekleyin. Al dente şeklinde haşladığınız makarnayı uskumru sosile tavada döndürerek tatlandırıp servisyapın.