Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MALZEMELER
•500 gram kelebek makarna
•200 gram konserve kaz ciğeri ezmesi
•Kereviz
•Havuç
•Arpacık soğanı
•Tereyağı
•Maydanoz
•Kültür mantarı
•Beyaz sek şarap
•Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
•Kereviz, havuç ve arpacıksoğanını küp kesin. Sebzeleri yarım çorba kaşığı tereyağı, 1 su bardağı şarap ve tuzla suyunun yarısını çekene kadar pişirip kenara alın.
•Tavada zeytinyağını hafif kızdırdıktan sonra sebze suyunu ekleyin. 200 gram kaz ciğeri ezmesini aktarıp karıştırın ve soteleyin.
•Tuzlu ve bol suda haşlayıp süzdüğünüz makarnayı kaz ciğeri sosuna sotelediğiniz sebzeleri 1-2 dakika soteleyin. Doğranmış maydanoz, kurutulmuş mantar ve brokoliyle servis yapın.