Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: - 4 Adet Yumurta
- 2 Su Bardağı Toz Şeker
- 2 Su Bardağı Un
- 1 Adet Hazır Kakaolu Pasta Keki
- 1 Paket Krem Şanti
- 2 Adet Muz
- 3 Adet Kivi
- Yeteri kadar Damla Çikolata
- 2 Su Bardağı Süt
- Yeteri kadar Meyve Suyu (Keki Islatmak İçin)
Yapılışı:
2 poşet krem şantiyi 1,5 su bardağı süt ile çırpın. Kek tabanının altını servis tabağına yerleştirin.
Nescafeyi 1 çay bardağı suyla hazırlayıp keki ıslatın. Üzerine krem şanti sürün.
Muzları halka halka doğrayıp, krem şantinin üzerine dizin. İkinci pasta tabanınıda nescafe ile ıslatıp muzların üzerine kapatın.
Kekin üzerini ve yanlarını krem şanti ile kaplayın. Üzerini doğranmış meyvelerle süsleyin, çikolata parçalarını yerleştirin.
Buzdolabında dinlendirin. Soğuyup, krem şantisi kıvama gelince servis yapın.