Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2012, 21:16   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pavlova Pastası 1





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 1 Paket Pandispanya Un
  • 3 Adet Yumurta
  • 10 Çorba kaşığı Su
  • 2 Çorba kaşığı Rom
  • 1 Çay Bardağı Öğütülmüş Antep Fısstığı
  • 1 Paket Vanilinli Pasta Kreması (Krema İçin)
  • 2 Su Bardağı Süt (Krema İçin)
  • 4 Çay Kaşığı Kahve (Krema İçin)
  • 1 Çorba kaşığı Rom (Krema İçin)
  • 40 Gram Sütlü Çikolata (Krema İçin)
  • 2 Çorba kaşığı Öğütülmüş Antep Fısstığı (Üzeri İçin)
Yapılışı:
Pandispanya unu yumurta, su ve rom ile 7-8 dakika çırpın. 1 çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice karıştırın. 26 cm çapındaki yağlanmış veya pişirme kağıdı serilmiş kalıba dökün ve pişirin.

Pişirme ayarları:
Turbo Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış)
Elektrikli Mini / Midi Fırın: 150°C / 170°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme Süresi: Yaklaşık 35-45 dakika

Fırından çıkartıp soğutun.

Sütü derin bir kaba alın, kahveyi ekleyip karıştırın. Üzerine pasta kremasını ekleyip 2-3 dakika çırpın. İsteye göre içine 1 yemek kaşığı rom ilave edin. Pandispanyayı enlemesine ikiye kesin. Arasına kahveli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin. İkinci katı kapatın ve pastanın tamamını kremayla kaplayın. Üzerini Antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyin. Buzdolabında 2-3 saat bekletip dilimleyerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları