Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: - 2 Su Bardağı Süt (Krema İçin)
- 4 Çay Kaşığı Nescafe (Krema İçin)
- 1 Paket Vanilinli Pasta Kreması (Krema İçin)
- 40 Gram Sütlü Çikolata (Krema İçin)
- 1 Paket Pandispanya Un (Pandispanya İçin)
- 3 Adet Yumurta (Pandispanya İçin)
- 10 Çorba kaşığı Su (Pandispanya İçin)
- 1 Çay Bardağı Öğütülmüş Antep Fısstığı (Pandispanya İçin)
- 2 Çorba kaşığı Antep Fıstığı (Üzeri İçin)
Yapılışı:
Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ile 7-8 dakika çırpın. 1 çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice karıştırın. 26 cm çapındaki kalıba dökün ve önceden ısıtılmış fırında 160C'de 35-40 dakika pişirin.
Soğutup enlemesine ikiye kesin.
Krema: Sütü ılıtın, içinde nescafeyi eritin ve buzdolabında iyice soğutun. Daha sonra bu sütle pasta kremasını 2-3 dakika çırpın.
Pandispanyanın alt patının üzerine nescafeli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin. İkinci patı kapatın ve pastanın tamamını kremayla kaplayın. Üzerini kalan krema, antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyin.