Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2012, 17:40   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hindistancevizi Sütünde Yeşil Fasulye




  • 3 su bardağı un
  • 1\2 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kuru maya
  • 1\2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 adet yumurta (çırpılmış)
  • 2 çorba kaşığı yoğurt (oda sıcaklığında)
  • 2 çorba kaşığı süt süt (ılık)
  • 1\2 çay bardağı su
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı zeytinyağı


    Tarifin Hazırlanışı

    • Fasulyeleri 2 cm uzunluğunda doğrayın ve bol tuzlu kaynar suda 3 dakika haşlayarak süzdürün.
    • 1 çorba kaşığı su ile kajun mutfak robotundan geçirerek püre yapın.
    • Soğanı zeytinyağında pembeleştirin ve tüm baharatları ilave edin.
    • Yaklaşık 5 dakika pişirdikten sonra kajun püresi ve defne yaprağını ilave edin.
    • Sırasıyla domates, hindistancevizi sütünü ve yarı haşlanmış fasulyeleri ilave edin.
    • Tencerenin kapağı kapalı olarak yaklaşık 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan