Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2012, 19:47   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler



  • • 2 çorba kaşığı nebati yağ
    • 450 gr. derisi alınıp doğranmış tavuk göğsü
    • Çekirdeği çıkarılmış kırmızıbiber
    • 2 diş sarımsak
    • 1 yeşil soğan
    • Çekirdeği çıkarılmış taze acı yeşilbiberler
    • 1 çay kaşığı ince doğranmış zencefil
    • 2 çay kaşığı of siyah soya sosu
    • 2 limonun suyu


    • 100 ml hindistancevizi sütü
    • Bir avuç dolusu kişniş


Karıştırılarak Kızartılmış Limonlu ve Kişnişli Tavuk Yapılışı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

1.
Yeşil biberleri kırmızıbiberi, sarımsağı ve yeşil soğanı küçük dilimler halinde kesin ve Braun Multiquick 7 Kablosuz ve büyük doğrayıcı kabını kullanarak ince ince doğrayın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2.
Bir wok ya da geniş bir kızartma tavasını iyice ısınıncaya dek ıstın ve nebati yağı ekleyin. Tavuğu yüksek ateşte etin tamamı kahverengileşinceye kadar 2-3 dakika kızartın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3.
Doğranmış sebzeleri ekleyip altın kahverengi bir renk alıncaya kadar 3 dakika karıştırarak kızartın. Siyah soya sosunu, limon suyunu ve Hindistancevizi sütünü ekleyin.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

4.
Yüksek ısıda, tavuğun içi pişene kadar kızartın. Biraz kişniş yaprağıyla süsleyip hemen servis edin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat