Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2012, 18:18   #1
Çevrimdışı
Liaaa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galaxy S4'ten İlk Haber




Galaxy S4'ten İlk Haber


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsung'un bir sonraki bombası olması beklenen Galaxy S4, bu işlemciyle gelebilir!

Samsung'un Galaxy S3'ten sonraki amiral gemisi olacağı düşünülen Galaxy S4 hakkında henüz çok fazla şey bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, Galaxy S4'ün son derece yüksek özelliklerle donatılacak olması. Şimdi ise bir bildiğimiz daha var: İddialara göre Galaxy S4, 2GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 5450 işlemciye sahip olacak.

Koreli web sitesi ddaily.co.kr'nin iddiasına göre Galaxy S4, Samsung'un kendi üretimi Exynos 5450 işlemciyle gelecek. ARM Cortex-A15 teknolojisine sahip bu işlemcinin 28nm teknolojisiyle üretildiği, çekirdeklerinin 2GHz'de çalıştığı söyleniyor.

Daha önceki söylentilerin aksine web sitesi, Galaxy S4'ün 2013'ün Şubat ayında değil Mayıs ayında tanıtılacağını iddia ediyor. Korea Times daha önce Galaxy S4'ün Şubat ayının sonundaki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağını söylemiş, bu iddia Samsung tarafından yalanlanmıştı. Mayıs 2012'de piyasaya sürülen Galaxy S3'ün ardından S4'ün de denk bir zamanda tanıtılması, bizce de daha muhtemel görünüyor .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver