Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2012, 19:56   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turunç Reçeli (Mersin)




10 adet turunç
1 kg şeker
1 kg su
1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Turunçların koyu renk kabukları ince rendelenerek temizlenir. Sonra turuçtan ayrılır. Kabuklar bol suyun içine ıslatılır. 3 gün boyunca suyu 2 kere değiştirilir. Hiç acısı kalmamalıdır. Sonra suda sıkarak alınır. Rulo gibi sarılır. Bu rulo halindeki kabuklar iğne yardımıyla ipe dizilir. Bir tencereye bırakılır. Üzerine su ve şeker konur. Turunç kabukları şeffaflaşana kadar pişirilir. Ateşten almadan hemen önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılır. İpten çıkarılır, soğuyunca servise sunulabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet