Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 1 Litre Süt
1 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Toz Şeker
2 Çorba kaşığı Nişasta
2 Çorba kaşığı Tereyağı
Yarım Çay Kaşığı Damla Sakızı
Yarım Paket Kakaolu Bisküvi
Yarım Paket Kakaolu Puding
2 Su Bardağı Süt
Yarım Su Bardağı Fındık
Yapılışı:
Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın.
Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın. İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun. Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın.
Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin. 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın.
Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün.
Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin. Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün.
Dövülmüş fındıkla süsleyin. Buzdolabında soğutup servis edin.