Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:- 9 Çorba kaşığı Toz Şeker
- 9 Çorba kaşığı İrmik
- 1 Litre Süt
- 30 Gram Margarin
- 2 Çorba kaşığı Hindistan Cevizi
- Yarım Paket Vanilya
Yapılışı:
1- Bakır bir tencerede süt ve şeker kaynatılır.
2- İrmik serpilerek karıştırılır.
3- Kaynayıp koyulaşınca ateşten alınır.
4- 1 /4 küçük paket margarin ve 1 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi ve vanilya katılıp karıştırılır.
5- Su veya gülsuyu ile ıslatılmış yuvarlak kalıba boşaltılır.
6- Buzdolabında 5- 6 saat veya bir gece bırakılır.
7- Büyük bir tabağa ters çevrilip üzerine hindistan cevizi rendesi serpilir.
Not: Puding kalıba boşaltılırken arasına tarçınlı ceviz de konabilir