Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:- 125 Gram Margarin
- 250 Gram Kadayıf
- 100 Gram Fındık
- 125 Gram Tereyağı
- 2 Su Bardağı Toz Şeker
- 2 Su Bardağı Süt
- Yarım Kilogram Limon
- 1 Su Bardağı Su
- 1 Kase Fındıklı Şokella
Yapılışı:
Yağı eritin, kadayıfı yağ ile harmanlayın, bir kaseye koyun. Ortasına fındık serpip üstüne tekrar kadayıf koyun. Tepsiye ters çevirin kızarana kadar fırında pişirin. 2 bardak şeker, su ve sütü kaynatın içine yarım limon sıkın soğutun, sıcak tepsiye dökün. Soğuyunca üstüne birer çorba kaşığı şokella koyun servis yapın.