Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: - 12 Adet Tuzsuz Etimek
- 2 Su Bardağı Toz Şeker
- 750 Gram Süt
- 3 Çorba kaşığı Un
- 2 Paket Vanilya
- 2 Su Bardağı Süt
- 2 Paket Krem Şanti
- 2 Su Bardağı Su
- Yeteri kadar Hindistan Cevizi
Yapılışı:
Etimekleri dikdörtgen bir borcama dizin.
2 su bardağı toz şekeri tencerede biraz yakın. 2 su bardağı kaynar suyu tencereye ekleyin ve bu karışımı sıcakken etimeklerin üzerine dökün.
750 gr sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirin. Etimeklerin üzerine sürün.
2 su bardağı sütle krem şanti hazırlayın. En üst kata da bu krem şantiyi sürün.
Hindistan ceviziyle süsleyin.