Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: - 1 Su Bardağı Kırık Bisküvi
- 125 Gram Margarin
- Yarım Su Bardağı Pudra Şekeri
- 2 Adet Yumurta
- 2 Su Bardağı Fazla Suyu Alınmış Meyve
- 4 Çorba kaşığı Fındık
Yapılışı:
1- Bisküvi kırıntılarının yarısı kalıba yerleştirilir.
2- Yağ ile şeker karıştırarak krem haline getirilir. Yumurta sarıları ilave edilir.
3- Yumurta akları çarpılıp kar haline getirilir. Buna, yumurta sarıları karıştırılmış şekerli yağ, doğranmış meyveler, dövülmüş fındık konup karıştırılır. Kalıba boşaltılıp yayılır.
4- Kalan bisküvi kırıkları, üzerine konup bastırılır. Bir gece veya 4- 5 saat buzlukta bekletilir.
5- Dilimlenip tabağa alınır.