Malzemeler: - 4 Su Bardağı Süt (Birinci Kat İçin)
- 1 Paket Vanilya (Birinci Kat İçin)
- 7 Çorba kaşığı İrmik (Birinci Kat İçin)
- 7 Çorba kaşığı Toz Şeker (Birinci Kat İçin)
- 2 Su Bardağı Toz Şeker (İkinci Kat İçin)
- 1 Kilogram Bal Kabağı (İkinci Kat İçin)
- 1 Paket Yulaflı Bisküvi (İkinci Kat İçin)
- 1 Kase Ceviz İçi (İkinci Kat İçin)
- 1 Paket Krema (Üzeri İçin)
- 1 Su Bardağı Süt (Üzeri İçin)
Yapılışı:
Önce balkabaklarını tozşekerle birlikte
yumuşayıncayakadar pişirin. Püre yapıp
içine bisküvileri ve cevizleri ekleyerek
karıştırın. Bir servis kabına yayın.
Diğer tarafta süt,vanilya,irmik ve
tozşekeri pişirin. Kabakların üzerine
yayın. En son soğuduktan sonra üzerini
kremşanti ile süsleyerek ve dilimleyerek
servis yapalım.