Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: - 1 Adet Ananas
- 1 Paket Krem Şanti
- 1 Paket Labne Peyniri
- Yarım Pandispanya
- 2 Su Bardağı Ananas Suyu
- 2 Çorba kaşığı Mısır Nişastası
Yapılışı:
Yarım pandispanyayı çemberin içine yerleştirin.
ananasların yarısını küp doğrayın. içine sütle
çırpılmış kremşanti ve labneyi ekleyin. bu karışımı
pandispanyanın üzerine döküp üzerini düzeltin.
bu şekilde hazırladığınız pastayı buzlukta sertleşene
kadar bekletin. bu arada ananas suyu veya karışık
meyva suyunu nişasta ile pişirin. soğuyan pastanın
üzerine soğumuş olan bu karışımı dökün. üzerine
ananas dilimleri yerleştirip tekrar buzluğa koyarak
üzerinin de sertleşmesini sağlayın. daha sonra
dilimleyerek soğuk servis yapın. son derece hafif
ve lezzetli bir pasta.