En güzeli bencede öyle. Güzel bir kıyafet alıp özel bir yere gidince topuklu ayakkabısız olmuyor. Ama yollarda gidip gelme arifelerinde yanımda babet götürüyorum acısı daha az oluyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen herhalinle güzelsin bebişim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aynen çak
|
AngeLus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Koşamayabilirler ama güzel isabet edebilirler kafana gelebilir ayakkabı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yok artık bende öylelerini anlamıyorum he Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hangi amaçla giyiyolar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'im senin boyun kaç? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin boyu da merak ettim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kuzum benim boyum 1.72-1.74 çıkıyor boyum kuzum şirkette herkez benden uzun kız yok müdürüm bile benden kısa birde topuklu giysem koca bulamıcam evde kalcam
Babet de çok sağlıklı değil biraz topuk öneriyorlar. Azıcık dolgu topuklu güzel bulursam bulduğum gibi kapıyorum