Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 1 Paket Margarin (Kavurmak İçin)
2 Su Bardağı Un (Kavurmak İçin)
1 Adet Damla Sakızı (Kavurmak İçin)
Bir Miktar Tarçın (Süslemek İçin)
Bir Miktar Dövülmüş Ceviz (Süslemek İçin)
2 Su Bardağı Toz Şeker (Şerbeti İçin)
2 Adet Yumurta (Şerbeti İçin)
3 Su Bardağı Süt (Şerbeti İçin)
1 Paket Vanilya (Şerbeti İçin)
Yapılışı:
Önce şerbeti hazırlayın. Bir kapta 2 yumurtayı köpük haline gelene kadar mikserle çırpın.
Sonra sırasıyla 2 su bardağı şekeri, 3 su bardağı sütü ve 1 adet vanilyayı ilave ederek, 5 dk kadar daha mikserle çırpın.
Ayrı bir kapta 1 paket margarin ve unu kavurun (çok az pembeleşecek). Daha sonra şerbeti, içine ilave ederek karıştırmaya devam edin.
Tercihe göre damla sakızını içine atıp, iyice koyulaşana kadar katıştırın. Altını kapatın.
Servis tabağına aldıktan sonra tarçın, ceviz ya da fındıkla süsleyin