Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: - 2 Çorba kaşığı Yoğurt
- 4 Adet Yumurta
- 1 Fincan Süt
- 2 Çorba kaşığı Tereyağı (Eritilmiş)
- 1 Tutam Tuz
- 1 Su Bardağı Un
- 1 Paket Kabartma Tozu
- 1 Fincan Ceviz İçi
- Yeteri kadar Sıvıyağ (Kızartmak İçin)
- 2 Su Bardağı Su (Şerbeti İçin)
- 2 Su Bardağı Toz Şeker (Şerbeti İçin)
Yapılışı:
Yumurta, süt, tereyağı, tuz ve yoğurdu bir kapta çırpın
Karışıma un ve kabartma tozu karışıma ekleyin iyice karıştırın
Kızarmış yağın içine karışımdan kaşıkla dökerek kızartın
Karşım bitene kadar devam edin
Su ve şekeri kaynatın ve soğumuş lokmaların üstüne dökün
Dileğe göre servis yaparken üstüne ceviz serpin