Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2012, 17:57   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Perez dünya şampiyonluğunu hedefliyor




Sergio Perez, gelecek yıl McLaren'daki ilk sezonuda dünya şampiyonluğunu kazanabileceğine inanıyor.

2013 sezonunda Lewis Hamilton'ın yerini alacak olan Meksikalı pilot, CNN'e yaptığı açıklamada, "Hedefim, vakit kaybetmeden, dünya şampiyonluğunu kazanmak" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki senelik kariyerinde henüz zaferi olmayan Perez, "Bunu başarmak için zaferlere ihtiyacım var. Dünya şampiyonluğunun çok zor olacağını biliyorum ancak bu istediğim bir meydan okuma!" diye konuştu.

Bu sene üç kez podyuma çıkan Sauber pilotu, McLaren'da Hamilton'ın yerini alacak olmasının da zor bir görev olacağını belirtti.

Hamilton'ın yerini doldurabileceğini ancak bunun kolay olmayacağını dile getiren Perez, İngiliz pilota büyük önem verdiğini belirterek, "Belki orada en hızlısı, onun yaptıklarını sürdürmek zor olacak" değerlendirmesinde bulundu.



alıntıdır..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan