Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2012, 09:20   #14
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 20 > mIRCALem.Com

AyazGeceLer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geveze.Org > mIRCAlem.Com 'dan aynı ozelliklere sahip iki sunucu. Başarılar

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geveze.Org buyuktur MircAlem.Com 'dan yazmisim oraya. Aynı ozelliklere sahip demisim. Yani anlamadıgın icin soyluyorum Cinsel - Gay - *** tarzi aramalardan user birikimi yapan bir sunucu.

Cahilmisin okuma yazmanmi yok senin ayni duzeyde diye bir laf kullandımmı ben ? Orası buyuktur ordan dedim. İşleyişlerinin ayni oldugunu soyledim ve başarılar diledim. Neyse sen yinede anlamamaya devam et. Uzun zamandir ayakta duran sunuculardan bir tanesi Sahiplerine başarılar.

once kelimelerini duzgun sec. kendi yorumlarınla zaten cehaletini gozler onune seriyorsun.

iki sunucu arasında daglar kadar fark olmasına ragmen neden gereksizce 3000 kullanıcılı ve tamamen cinsel sohbet sitelerinden destek alan bir sunucu ile 500 kullanıcılı bir sunucuyu AYNI OZELLİKLERDE diyerek kıyaslama yapmak zorunda hissetin kendini?

aynı - aynı seklinde 3 defa yazmıssın gecmissin ben aynı duzeyde mi dedim diye bir de soru sormussun once bi yazdıklarını okur musun? List ve Luser cektigin zaman 2 sunucu arasındaki fark yeterince acık. StatServ uzerinden baglı linkleri kontrol ettigin zamanda da bu fark ortaya cıkıyor.

farklı kisilerde yorumlarını yazmıs ve hicbir yorumda farklı bir sunucu adı gecmemis, kıyaslama yapılmamıs.

asagıdaki yorumunuz yeterlidir.

keyifli paylasımlar.

Uzun zamandir ayakta duran sunuculardan bir tanesi Sahiplerine başarılar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan