Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2012, 11:40   #1
Çevrimdışı
Violent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mısır Başbakanı Gazze'de




Mısır Başbakanı Hişam Kandil ve beraberindeki heyet, İsrail'in saldırısı altında olan Gazze'ye vardı.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Başbakan Kandil'in Gazze'deki Filistin hükümeti Başbakan Yardımcısı Ziyad ez-Zaza ile görüşmesi ve Gazze Şifa Hastanesini ziyaret etmesi bekleniyor.

Kandil'e, Mısır Sosyal İşler Bakanı Necva Halil, İstihbarat Müdürü Rafet Şihate, Cumhurbaşkanı Siyasi Danışmanı Bakinam Şerkavi eşlik ediyor.
Mısır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Yasir Ali yaptığı açıklamada, Kandil'in ziyaretinin, Gazze halkıyla dayanışma, insani yardım ulaştırma ve kriz konusunda görüş alışverişinde bulunma amaçlı olduğunu belirtti.

NETANYAHU: MISIR BAŞBAKANININ ZİYARETİ SIRASINDA SALDIRILAR DURACAK

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Mısır Başbakanı Hişam Kandil'in bugün gerçekleştireceği Gazze ziyareti sırasında, İsrail Ordusu'nun saldırıları durduracağını açıkladı. Netanyahu, bunun için Gazze'den roket saldırılarının durmasını şart koştu. Fakat Kandil'in Gazze'ye giriş yapmasından kısa bir süre sonra bölgenin güneyinde bir Hamas komutanına ait ev vuruldu.

ATEŞKES İHTİMALİ GÜNDEMDE

Başbakan Kandil'in ziyaretinin 3 saat kadar sürmesi bekleniyor. Hişam Kandil, yedek askerleri göreve çağıran İsrail'in kara operasyonu tehdidinde bulunduğu bir dönemde ateşkes için nabız yoklayacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver