Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2012, 19:35   #35
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Multi oyun botu

sorun şu ki inzaghi arkadaşın eline bir şekilde bir yabancı kod geçmiş vakti zamanında .o da üşenmemiş o dili bilmemesine rağmen artık Google translate mi kullandı babylon mu kullandı hangi çeviri sitesinden yararlandıysa üşenmeden zaman ayırmış uğraşmış Türkçe'ye çevirmiş.botuna yüklemiş kanalında çalıştırmış.buraya kadar "Aferim ona"

sonra günahı boynuna artık burda konu açmış konu açılış tarihi 21 şubat 2012. demişki bende böyle bir şey var gelin bakın çok güzel oldu.bir zaman gelecek bunu burda paylaşıcam...demiş...

eh sorunda burda başlamış...paylaşıcam demiş ya ..bekleyen bekliyor..paylaşsında bizde kurarız botumuza diye..

gelgelelim paylaşmadı işte .. niye paylaşmadı ? orasınıda inzaghi arkadaş bilir.belki içi elvermedi o kadar uğraştım benden başka kimsede de yok niye paylaşayım diye mi düşündü ? yada paylaşmayı bahane edip sadece reklam mı yapmak istedi ..foruma yazayım ben bunuda belki gelen giden olur kanalda hareket olur mu dedi ? yada başka bir şey mi aklından geçti-geçiyor orasını bilemiyoruz.

ancak uzun süre bu konu hareketsizdi taki biri çıkıpda hani ya paylaşacaktın? diyinceye kadar. işte o zaman Clubber olaya el attı paylaşmazsa paylaşmasın işte size o kodun orjinali yazanı bu adı budur. şöyle yüklenir.benden söylemesi çevirmeside size kalmış....

kullanmak isteyen yabancı bir kodu tek ihtiyacı olan bir bilemediniz iki saatini ayırmak o dili hiç bilmese dahi.. elinizin altında bilgisayar var mı var .. internetiniz var, eh Google amcamız da var.bu kadar aylarca ha paylaştı ha paylaşacak diye beklemek yerine Clubber gibi aratıp bulabilir,inzaghi gibi zaman ayırıp çevirebilir şimdiye kadar çoktan bu mereti kullanıyor olabilirdiniz.

şu an halihazırda benim botlarımdada bir dolu kod yüklü bunların kimilerini orjinalinden çevirdim Türkçe'ye kimini editleyip başka hale getirdim kimilerinide kendim yazdım kullanıyorum kendi ihtiyacıma göre..bunların hepsini paylaşmak zorunda mıyım tabiki değilim..keyfim yeterse paylaşıyorum yetmezse paylaşmıyorum.paylaştığım şeylerde var kendime sakladıklarımda heh yeri günü gelir paylaşırım.

hazırcı olmadan illa başkası yapsın versin ben kullanayım gibi bir mantıkla sürekli başkasından beklemektense başkasının eline bakmaktansa kendim uğraşırım daha iyi.hiç değilse birşeyler öğrenmiş olurum kurcalarken..hem böyle aylarca beklemek zorunda da kalmam..bence sizde beklemek yerine adı belli yazanı belli yeri belli alın bu scripti çekin .Google'dan bir çeviri sitesine girin.ister kelime kelime ister cümle cümle gerekli yerleri çevirtin...göğsünüzü gere gere kullanın ondan sonra hiç değilse " kendi emeğiniz olur eşsiz olur."

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları