Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2012, 01:05   #2
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mavi kelebeğim, nice umutlu senelere :*

Oy oy masmavi kelebeğimin bugün doğum günüymüş, songülümden aldım haberini hem de çok erkenden.Musmutlu oldum, çünkü bu aralar her şeyi kaçırıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Aslında ben açarım sanırım diye düşünüyordum hatta songülüme de açayım mı diye sormuştum, içimden belki cansu da önceden açar diye geçmişti ama kaçırdık açma işini, Nar çiçeği o kadar güzel açmış ki, yüreğine sağlık meleğimin.

Masmavi kelebeğim,
Yüreğin o kadar temiz ki.Kirletmeye çabalayan insanlara inatla o kadar güzel ayakta kalıyorsun ki.. Hiçbir şey seni yıldırmasın diye içimden hep geçiriyorum.Kimse seni mutsuz edemez.Mavi duvarlar örmüşsün dört bir yana, kara bir çalı onları asla bozamaz, kimse izin vermez buna.
Artık büyüyorsun, ufkun genişliyor; yeni çevre yeni dostlar ve yeni bir hayat açılıyor pencerenden sana doğru.Bu yenilikleri kaldırabilmen sana bağlı ve şunu demek isterim çünkü kardeşim gibisin, etrafına dikkat et.Çünkü gün gelir dost diye tanımladıkların birer sahte insan olurlar.Kalbini kapat demiyorum, sadece bir bölümünü aç.Biz seninle aslında aynı ruh halindeyiz, songülüm de öyle.Adım atarken dikkat etmeliyiz.Çünkü sokaklar pis, insanlar sahte..

Bir kısmı unuttum melo'nun sayesinde hatırlayıp yeniden yazmak istedim.Ankara soğuğuyla,sıcağıyla seni bekliyor.Buraya gelmelisin artık, geliceksin de ve gel!
Çünkü sen bana kek yapıcaksın,pasta yapacaksın biz de afiyetle güzel bir sohbetin ardından yiyeceğiz.Umarım burda bizimle olursun.
(Bu kısım bu kadardı)

Son söz olarak şunu yazmak isterim. "Ruhunu aşk'a doydur Mavi Kelebek."

Nice mutlu, umutlu, şanslı, başarılı ve aşk'lı yıllara Nava'm, mavi kelebeğim.İyiki doğdun, annenin ellerinden öperim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan