23 Kasım 2012, 01:36
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İyi ki doğdun "bal" kardeşim :*
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunun için bekliyordum ki, müzik dinlemeye dalınca bu saate kadar gelmiş bulunmaktayım ve zaten bu konuyu açacaksa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] açmalıydı, Çiçööğüm olmaz diye ben üstleniyordum yani üstlenmeyi planlıyordum. Neyse efenim açıklama bölümü geçelim artık. Şu an kendimi yine böyle anaç tavırlar içinde hissedecekmişim gibi geliyor, cümleye nasıl başlayacağımı bilemedim o yüzden. İlk tanıdığım Melis'le bugünkü Melis'e bakınca, yılların nasıl hızlı geçtiğini bir kez daha anlıyorum. O zamanlar çıtı pıtı-ki hala çıtı pıtı o çünkü çıtı pıtı mini minnak bir kadın kendileri- Galatasaray çılgını bir Melis görüyordum sadece, sonra tanıdıkça içinde başka aşklarında olduğunu gördüm. Bir insana, bir kitaba, bir filme, bir yazara, bir şaire ne olursa olsun, kalbine sığdırabildiği bir sürü aşk olduğunu gördüm. Severken nelerden korktuğunu, sevmediği zamanlarda neden çekindiğini gördüm. Kimle ne zaman arkadaş olup, zarar görmeye başladığında nasıl kendini geri çekebildiğini gördüm. Çok güzel gülen gözleri ve yüzünün ardındaki geçmişe öfkeyi gördüm. Sarı-kırmızı aşktan daha öte bir yerlerde olan mavi bir kadın gördüm ben. Ben bu mavi aşkını da ilk kez Melis'te görmüştüm, sonra baktık herkes mavi sever olmuş, herkes gökyüzü saçlı olmuş, herkes martı kovalar olmuş, o yüzden ondan da soğuduk. Biz birbirimizle konuştukça, insanlarda bizi birbirimize benzetmeye başladılar. Çünkü biz birbirimize zaten benziyorduk, sadece diğerleri bunu yeni fark etti. Hep diyorum şu an Melis hayatımda gerçekten önemli yere sahip, burada tanıdığım nadir birkaç insandan biri ve reytingleri sarsılmaz derecede yüksek! Arada sırada uğrarken birbirimize, şimdi her gün gözlerim arar oldu. Şimdi bu kadar zırvalamadan sonra günün anlam ve önemine uygun birkaç kelam edeyim. İyi ki saçma bulduğumuz bir ortamda karşılaşmışız, iyi ki ortak arkadaşlarımız sayesinde tanışmışız, iyi ki 3. şahısların saçmalıklarıyla kafamızı bulandırıp birbirimizden kopmamışız, iyi ki birbirimize benziyoruz, iyi ki beni anlıyorsun, iyi ki seni anlıyorum, iyi ki o senin üzerine titreyen annen seni doğurmuş, sen iyi ki böyle minik bir kadın olmuşsun ve en önemlisi iyi ki benim gadınım olmuşsun. Bu doğum gününde senin dileğinin ne olduğunu o kadar iyi biliyorum ki, ben de içimden hep onu diliyorum, hem de hep ve olduğu gün gerçekten yeniden doğmuş olacağını da çok çok çok iyi biliyorum. Buraya da yazayım, Ankara'ya okumaya geldiğin günden itibaren o zaman önümüzde hiçbir engel kalmayacak, hoş mesafeleri dert etmiyoruz biz. ^^ Bak gel, sana Cem Adrian konseri ısmarlayacağım, bir de istediğin bir yerli-yersiz alkollü içecek patlatacağım, AŞTİ'de karşılayıp oradaki adamlara '' Sahile nasıl çıkılır? '' dedirteceğim sana. ( Uçtum yine ). Uzun lafın kısası; İyi ki bu gri kadının hayatına girip, maviliği olup onu renklendirdin. Doğum günün kutlu olsun sıfatlara sığdıramadığım yanım. Seni seviyorum, öpüyorum, kucaklıyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |