Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Kasım 2012, 23:08   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyet Pırasalı Bonfile




Malzemeler
500 gr Küp Şeklinde Keilmiş Yağsız
Bonfile
1 Çorba Kaşığı
Soya Sosu
1 ÇorbaKaşığı
Susam Yağı
1 Çorba Kaşığı
Üzüm Likörü
2 Çay Kaşığı
Mısır Nişastası
500 gr
Pırasa
3 Adet Küçük Taze Soğan
2 Çay Kaşığı Sıvıyağ
2 Çay Kaşığı
Şeker
1/2 Su bardağı Et Suyu
2 Çorba Kaşığı ince Dilimlenmiş
Maydanoz
Tuz ,
Karabiber

Yapilis Tarifi
Bir kabın içinde et parçalarını, et suyunu, mısır nişastasını, soya sosunu, 1 çorba kaşığı susam yağını, karabiberi, tuzu ve üzüm likörünü karıştırın. Yarım saat buzdolabında bekletin.
Pırasayı ve soğanı enine ince ince doğrayın. Çin tavasının içinde sıvı yağı ısıtıp etleri 1-2 dakika pişirin.(sadece dışı biraz kahverengileşsin). İçine pırasa ve soğanı ekleyip, 3-4 dakika daha tavada çevirip, tabağa alın. Üzerine süslemek için maydanoz serpiştirip servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan